Hoe een werkbezoekje aan een AniCura-kliniek afliep...


76f9be96-09dd-4411-8092-197f7ecbf993.jpeg

Drie collega's van AniCura de Tweede Lijn uit Zwolle vertrokken in alle vroegte naar AniCura Naarden-Bussum. Maar wat eerst een rustig werkbezoek leek te zijn, kreeg opeens een hele andere wending.

Van meetings naar maïskolf

Na het bijwonen van een aantal meetings in Naarden-Bussum wilden de drie collega's weer terug naar huis gaan. Ondertussen lukte het dierenarts Mariëlle en assistentes Marije en Marina maar niet om een verwijskliniek te vinden voor labrador Gentle. Gentle had namelijk een maïskolf vastzitten in haar darm die zo snel mogelijk moest worden verwijderd. Gelukkig kregen de drie collega's uit Zwolle iets mee waarna er een bijzondere samenwerking ontstond!  

Gentle mag mee naar Zwolle

De drie collega's uit Zwolle vonden een plekje voor Gentle bij AniCura de Tweede Lijn. Terwijl Marije de baasjes van Gentle belde, werd Gentle voorbereid op een autorit naar Zwolle.

Nog geen kwartier later lag Gentle op de achterbank van de auto van Anita (van AniCura de Tweede Lijn). Aan het einde van de middag lag ze op de operatietafel van dierenarts Stefan in Zwolle en de volgende ochtend konden de baasjes van Gentle haar weer komen ophalen!

Samen

Omdat alle collega's bij AniCura samenwerken heeft iedere dierenarts en dierenartsassistent toegang tot de kennis en ervaring van duizenden collega's. Als de juiste expertise niet aanwezig is in de kliniek, dan hoeft er slechts één telefoontje gepleegd te worden om de beste zorg aan dieren te kunnen geven. In het geval van Gentle kwam het dus extra goed uit dat de collega's van AniCura de Tweede Lijn uit Zwolle in de kliniek in Naarden-Bussum waren! 

30f2216a-391f-4208-ac44-2e548276880d.jpeg

Vacatures bij AniCura

Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven over nieuwe vacatures.

Alle vacatures

Werk je al bij AniCura Nederland?

Laten we samen werven en jouw volgende collega vinden.

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor